Thursday, 25 July 2013

2 Remaja GAY Dihukum Bunuh kat Iran

Assalamualaikum dan salam ramadhan.

Alhamdulillah pagi tadi aku bangun awal so dapatlah jugak aku qiam jap.

Btw aku just rasa macam nak share satu benda yang aku rasa ramai orang yang dah tahu tapi tak pe lah aku nak share jugak sebab aku rase benda ni ada sedikt sebanyak kaitannya dengan aku.


Pernah dengar tak pasal Mahmoud Asgari dan Ayaz Marhoni?

Kalau tak FYI dorang ni merupakan dua remaja Iran yang digantung sampai mati kerana dikatakan telah meliwat seorang remaja lelaki berumur 13 tahun pada 2005.


Paling tragis mereka bukan digantung macam kat Malaysia ni, tapi tali  tu ditarik oleh trak.

Dan tahu tak berapa umur dorang time tu? 16 dan 19 tahun !




hmm kalau lah kat Malaysia ader camni..hmmm

10 comments:

  1. kan...? mungkin tu yang terbaek pada mereka dan juga pada kita...

    ReplyDelete
  2. sadis nye....tp iran ni negara syiah kan????

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp kalau ikut hukum islam agak nya hukuman ape ye ditetapkan

      Delete
    2. rasanya ada hadis yang menyatakan orang melakukan liwat dan supaya dihukum bunuh, wallahu a'lam

      Delete
    3. tp yg ni kene tarik....macam kejam wooo

      Delete