Thursday, 25 July 2013

2 Remaja GAY Dihukum Bunuh kat Iran

Assalamualaikum dan salam ramadhan.

Alhamdulillah pagi tadi aku bangun awal so dapatlah jugak aku qiam jap.

Btw aku just rasa macam nak share satu benda yang aku rasa ramai orang yang dah tahu tapi tak pe lah aku nak share jugak sebab aku rase benda ni ada sedikt sebanyak kaitannya dengan aku.


Pernah dengar tak pasal Mahmoud Asgari dan Ayaz Marhoni?

Kalau tak FYI dorang ni merupakan dua remaja Iran yang digantung sampai mati kerana dikatakan telah meliwat seorang remaja lelaki berumur 13 tahun pada 2005.


Paling tragis mereka bukan digantung macam kat Malaysia ni, tapi tali  tu ditarik oleh trak.

Dan tahu tak berapa umur dorang time tu? 16 dan 19 tahun !




hmm kalau lah kat Malaysia ader camni..hmmm

Friday, 12 July 2013

Akibat Pernah Raba Kawan Aku Dulu, Aku Dicabul Tukang Gunting

Assalamualaikum, dan Salam Ramadhan


Semenjak dua menjak ni aku sedar yang pageviews dah makin berkurang. malah pengurangan yang amat drastik sampai 3,4 kali ganda.


Mungkin disebabkan aku dah lama tak update blog atau pun dorang ni dah jemu baca blog aku. Atau mungkin aku tak layak tulis blog macam ni sebab aku tak pernah ke pub or disko PLU kat KL, so mungkin ada yang beranggapan aku tak pernah melalui hidup PLU yang sejati.



Tapi ape pun just to be frank aku pun sebenar nya baru sahaja diberi ujian oleh Allah swt ujian yang sangat berat. Tak lama, tak sampai sebulan yang lalu aku telah diflirt, actually agak melampau jugak lah sebab aku sebenarnye dicabul.But worst than that, dengan kerelaan aku.


Semoga menjadi pengajaran kat semua gay di luar sana.

Salah aku jugak sebenar nye..tapi perlu kah aku bercerita tentang hal ni? Nanti dikatakan blog porno plak?

Btw aku harap semua pembaca dapat doakan aku supaya dikuatkan iman dan dijauhkan dari perkara ni.

Mungkin silap aku ialah sebab tak peka sangat dengan gaydar aku. Dah tahu orang tu gay buat ape datang dekat.


Ya Allah ampunilah dosaku...

Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa salam adalah:
اَللَّهُمَّ اجْعَلْ خَيْرَ عُمْرِي آخِرَهُ، وَخَيْرَ عَمَلِي خَوَاتِيمَهُ، وَخَيْرَ أَيَّامِي يَوْمَ أَلْقَاكَ فِيهِ.
“Ya Allah, jadikanlah sebaik-baik umurku adalah umur yang terakhirnya, sebaik-baik amalku adalah amal-amal penutupannya dan sebaik-baik hariku adalah hari saat aku menghadap-Mu.” (HR. Ath-Thabarani dalam Al-Mu’jam Al-Ausath. Al-Hafizh Nuruddin Al-Haitsami dalam Majmauz Zawaid wa Mambaul Fawaid, 10/158 no. 17267 menshahihkan sanadnya)


- See more at: http://www.arrahmah.com/read/2012/08/10/22306-doa-agar-dikaruniai-husnul-khatimah.html#sthash.m6gAddOr.dpuf