Thursday, 30 May 2013

In Sha Allah Buku ni Boleh Tolong Gay or Lesbian Yang Nak Kahwin Secara Normal

Baru baca post dari Putera  Gay and Lesbian Life.

Seriosly sedih yang amat. Tapi sedih lagi mengenangkan beban yang terpikul di bahu. 

Well just nak share satu buku yang aku rasa bermanfaat yang amat untuk PLU di luar sana yang rasa nak berkahwin. 

Aku terjebak nak tulis benda ni sebab ada brader tu komen kat entry aku Mengenali Gay : Ciri Ciri Gay yang menyatakan beliau nak kawen. Ok semoga artikel ni boleh membantu beliau. Sama-sama doakan.

Ada 3 (TIGA) buku aku nak share:

Permata yang Hilang
Mengenal Lelaki
Mengenal Wanita

Semua buku tersebut ditulis oleh Ibnu Yusoff.

Untuk PLU Gay and Lesbian 


Aku ada buku tu dalam bentuk PDF. Klasik giler kot. Anyway act aku jumpe dalam laptop abang aku.
Nak citer sikit pasal abang aku. Aku rase dia straight lah sebab aku pernah tengok video blue dalam lappie dia (tap aku tak tengok) and dia ada ramai awek (tapi aku pun ada awek jugak..hmm)


Walaupun aku rase buku ni cenderung untuk kegunaan lelaki tapi pompuan buleh guna jugak kot.

Permata Yang Hilang. Download jer kat internet k.

Then Mungkin untuk PLU Lesbian plak:

Mengenal Lelaki - Ibnu Yusoff



UNtuk Gay:

Mengenal Wanita - Ibnu Yusoff


Anyway, enjoy!!

Sunday, 12 May 2013

Tak Sabar Nak Jumpe Abang2 dan Om2 Hensem Tabligh Minggu Depan

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Member dah beria-ria ajak aku gi tabligh. Aku sebenarnya malas jugak nak pergi (cuti sem kot) tapi bile pikir-pikir balik ni lah time aku nak tambahkan amalan. Bukannya ape, kalau asyik dok kat rumah and merayau je, aku rase macam lagha je kat rumah.

Sekadar gambar hiasan. Guna keyword ustaz hensem.hehe


So aku decide nak perggi jemaah la next week. Tempat tak tentu lagi tapi of course surau2 kat area selangor la.

So far aku takde la selalu sangat gi ikut jemaah ni.



Jumpa abang2 and pak cik2 yang hensem tu pernah jugak la, tapi alhamdulillah tak de la rasa fetish (tapi still ada) sangat lepas tengok janggut diorang yang tak terurus tu. Bukannya apa, aku lagi prefer kalau janggut tu kemas, macam abang2 ustaz yang hensem tuh.


Tapi still banyak kali gak la aku fetish tengok abang and om2 yang hensem ni. Inilah yang dikatakan nafsu. Aku mesti berjihad!

Nampaknya terpaksa lah aku basuh boxer banyak2 ni.hehe..

Anyway,kalau nak tahu pasal tabligh ni boleh la ke link kat bawah :


p/s : masih lagi cuak menghadapi final exam. Doakan saya ek! huhu XD