Saturday, 16 March 2013

Gay Memang Bodoh, Tak Paham seronok Sangat ke Tutuh Lubang B****t Orang

Assalamualaikum,

Sungguh menjijikkan terdapat segelintir di antara kita yang memilih untuk menjadi gay yang jijik, ataupun lesbian. Sungguh berlawanan dengan fitrah manusia! Mengapakah mereka begitu jijik?Sedangkan haiwan pun tidak pernah melakukan perkara yang sedemikian rupa jijiknya. 



Liwat, atau seks luar tabii, perlakuan jahiliah kaum Nabi Lut yang jijik ini kembali berulang pada zaman yang serba moden ini. Mahukah kita mendapat azab sebagaimana azab yang ditimpakan ke atas kaum Nabi Lut AS yang jijik?



Ambillah iktibar dari peristiwa tersebut. Bahkan dalam al-Quran ada menyatakan tentang perlakuan jijik kaum nabi Lut yang melakukan aktiviti homoseksual:


Dan (ingatkanlah peristiwa) Nabi Lut tatkala ia berkata kepada kaumnya: "Sesungguhnya kamu melakukan perbuatan yang keji, yang tidak pernah dilakukan oleh seorangpun dari penduduk alam ini sebelum kamu."Patutkah kamu mendatangi orang lelaki (untuk memuaskan nafsu syahwat kamu)? Dan kamu memotong jalan lalu-lalang (untuk tujuan jahat kamu)? Dan kamu pula melakukan perbuatan yang mungkar di tempat-tempat perhimpunan kamu?" Maka kaumnya tidak menjawab selain daripada berkata (secara mengejek-ejek): "Datangkanlah kepada kami azab dari Allah (yang engkau janjikan itu) jika betul engkau dari orang-orang yang benar".

Cuba kira berapa perkataan jijik dalam paragraph kat atas?


hehe..cewah bajet straight la plak aku ni.sorry la dah lama tak update blog aku ni. Aku sangat2 sibuk sekarang sebab tangah exam. Baru masuk semester baru ni sangat2 la busy dengan sbjek-subjek baru yang amat mencabar.

Apa perasaan korang selepas membaca perenggan jijik kat atas? Marah? Atau setuju?




Begitulah kata-kata yang akan dikasi oleh mereka yang mulia dalam kalangan kita (orang straight, ustaz dan ulama), yang  mana mereka ini bagaikan sudah pasti mendapat tiket untuk ke syurga dan of course tiket untuk melabel kita, golongan jijik.

Sebagai seorang gay yang ingin berubah ke arah kebaikan, memang banyak giler ujian yang dialami. 

“Apakah manusia mengira, ia akan dibiarkan sahaja, mengatakan kami telah beriman, sedangkan mereka belum diuji?”

(Surah al-Ankabut: 2)




Tiada tempat untuk mengadu. Kalau ada yag sudi mendengar pun, adalh terdiri daripada mereka yang senasib, yang mungkin membawa aku ke arah yang lebih teruk.

Tak tahu nak start camne. Tak de kisah gay yang berubah menjadi normal sepenuhnya.

Seriously, aku harap agar lebih ramai dari golongan ustaz atau ulama yang gay, supaya dorang akan paham hakikat sebenar menjadi gay.



Aku tak  pilih pun benda ni. Kalau aku diberi pilihan, takkan la aku nak jadi gay.

Wahai golongan yang mulia ( yakni golongan straight dari kalangan ustaz dan ulama), adakah antum semua pilih nak jadi straight? Hal anta takhyir an takuna 'straight'?

Pasti tidak bukan?

Allah telah memilih kalian untuk mempunyai nafsu yang normal sebagai ujian. ujian tersebut adalah bagaimana anda bersyukur dengan nikmat tersebut. 



Ujian kepada kami golongan yang jijik plak (gay) ialah bagaimana kami mampu menahan nafsu kami dan bagaimana untuk terus tabah menjalani kehidupan sebagai orang jijik.

Jikalau anda ( wahai orang mulia) benar-benar bersyukur atas kurniaan Allah, maka bantulah kami. Kami tak pinta untuk anda halalkan keabnormalan kami, tapi sekurang-kurangnya bantulah kami untuk kembali normal dan mempunyai perasaan yang normal ke atas wanita.
Ustaz  Pahrol, editor Majalh Solusi. memang taste aku la stock2 ustaz dan bapak oang ni.hehe

well, ni nak share sikit satu blog yang bagus untuk korang follow. http://genta-rasa.com/.

Blog ni ditulis oleh seorang ustaz yang hensem. Aku dah lama dah follow beliau.

Satu lagi, sayyidul istigfar. penghulu segala istighfar. Jom sama2 kita beramal.

Sekian,wallahu a'lam.


15 comments:

  1. terror ko cakap arab yer...
    kenapa kita ni jijik ?
    semua orang nak jadi str8...
    semua orang nak ada anak..ada zuriat...

    aku save sayyidul istifar ko k..nak hafal..
    tq tuan punya blog ...
    moga anda dan kita berjaya menjadi orang yang tidak jijik lagi ..amin

    ReplyDelete
  2. Thanx abangjanggut.
    Gua dlu skola agama seyh.haha

    ReplyDelete
  3. Hafal jgn xhafal sayyidul istighfar 2 ek.biase bce dlam makthurat

    ReplyDelete
  4. pergh... sama syalll... skola agama.. lalala~

    ReplyDelete
  5. gay itu bukan pilihan.. tapi memang bawaan dari lahir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tahu.sbb aku pn gay jgak.haha

      Delete
    2. aku ada dengar, gay ni genetic jugak. wallahu'alam

      Delete
    3. x tau plak aku, aku jadi gay hanya kerana sifat ingin tahu apa itu kondom tika umug 19 tahun. Aku ingatkan komdom tuh coklat sebab ada macam2 perisa. kerana sifat ingin tahu x berfaeadah tuh yg telah membinasakan aku.

      Delete
    4. so maksudnya sebelum umur 19 tu str8 lah?

      Delete
  6. Anda diplih dan diuji, Anda dipilih kerana Allah tahu anda kuat dan dengan keyakinan anda semua mesti mampu melawannya. Dun worry, anda bukan jijik dan anda adalah sahabat yg terbaik. Take & YWNWA

    ReplyDelete
  7. tak silap ada seorang maknyah ni . dia 20 tahun menjadi maknyah . dan alhamdulilah dia berjaya menjadi lelaki normal . tapi saya lupa nama dia . harap korang google , dan bacalah macamana dia boleh membuat transformasi sedemikian , jika kita ikhlas , akan ada jalan penyelesaiannya . wallahualam

    ReplyDelete
  8. as salam..slm ni aku mmg xtahu yg fitrah laki suka laki ni wujud dklgn msyrkt wlupun physically korg guy..sbb yg aku tau laki lmbut yg gene pompuan byk yg suke laki ade la..serius aku respect ngn korg2 yg feel kt laki tp still brubh..jgn slhkn ap yg ditakdirkn..allah xkn uji hmbnya ikut kmmpuan individu tuh..so mmg korg hbt..aku ckp mmg sng sbb xlalui..tp kalo korg leh handle ujian ni mmg korg mmg superb..bg aku korg xjijik..n korg jgn agp korg jijik jgk..korg plu tp bnda tu fitrah..yg mnjdkn ianya jijik if korg bertindak di luar tabie..so,aku doakan korg kuat utk tmpuh ujian ni..doakn korg bertemu insan2 yg byk mmbntu korg ke jalan yg allah redhai bkn jalan yg songsang...moga Allah jg korg2 yg sntiasa jihad utk tdk plh jln songsang..

    ReplyDelete
  9. Salam teringin nk share pendapat. Aku pun dikire golongan p.l.u jugak. Memang payah nk ubah nafsu sukekan kaum sejenis. Tapi boleh kontrol. Macam lelaki normal jugak, kalau boleh kawal nafsu takkan terjebak dengan zina. Maybe kalau termasturbate adela. Carenye jage pandangan. Mungkin orang akan pk kite sombong atau warak sebab xpandang orang langsung. Kalau tengok kaum sejenis nak2 yg hensem, macho tau jambu kite buleh cair baik jangan pandang kan, atau pandang sekejap2 je kalau tengah sembg same2. Tula care korang nk kontrol perasaan kalau tengah duduk sembang ngan kaum sejenis. Korang tryla lame2 jadi biase dengan lelaki wlupun kene touchg2 ke. Tpi ofcourse feelg suke dkt sme kaum tu xkn hilg trus. Cme dapat dikurgkn. Dan boleh mengelakkan korg tkantoi. 1 lagi kurgkn melawati laman web berunsur lucah. Sebb website mcm ni blh menaikn nafsu kite wlupun yg normal skalipun (kan ke bese dlm cite mcm tu de sebut ker*sla, b*tgla, dsbgainye @ tunjuk pic atau video ade lelaki berbogel) yang sah2 merangsg syahwt terhdp kaum sejenis jgk.
    Tpi tula kadg2 aku pun tbke jgk laman web erotik mcm tu. Sebb xde ape nk buat. Biasela iman kite ade mse naik, ade mase turn. Hahah. Kene kuat kn semangat Insyaallah kite boleh berjaya. Amiin.

    ReplyDelete
  10. Salam teringin nk share pendapat. Aku pun dikire golongan p.l.u jugak. Memang payah nk ubah nafsu sukekan kaum sejenis. Tapi boleh kontrol. Macam lelaki normal jugak, kalau boleh kawal nafsu takkan terjebak dengan zina. Maybe kalau termasturbate adela. Carenye jage pandangan. Mungkin orang akan pk kite sombong atau warak sebab xpandang orang langsung. Kalau tengok kaum sejenis nak2 yg hensem, macho tau jambu kite buleh cair baik jangan pandang kan, atau pandang sekejap2 je kalau tengah sembg same2. Tula care korang nk kontrol perasaan kalau tengah duduk sembang ngan kaum sejenis. Korang tryla lame2 jadi biase dengan lelaki wlupun kene touchg2 ke. Tpi ofcourse feelg suke dkt sme kaum tu xkn hilg trus. Cme dapat dikurgkn. Dan boleh mengelakkan korg tkantoi. 1 lagi kurgkn melawati laman web berunsur lucah. Sebb website mcm ni blh menaikn nafsu kite wlupun yg normal skalipun (kan ke bese dlm cite mcm tu de sebut ker*sla, b*tgla, dsbgainye @ tunjuk pic atau video ade lelaki berbogel) yang sah2 merangsg syahwt terhdp kaum sejenis jgk.
    Tpi tula kadg2 aku pun tbke jgk laman web erotik mcm tu. Sebb xde ape nk buat. Biasela iman kite ade mse naik, ade mase turn. Hahah. Kene kuat kn semangat Insyaallah kite boleh berjaya. Amiin.

    ReplyDelete