Tuesday, 4 December 2012

Bila Gay Jatuh Cinta..

Seingat aku dari kecik lagi aku dah minat kat laki.

Tapi time takde la imaginasi pasal seks lagi.


Time tu aku cuma minat tengok lagi yang muka dia hensem.

Just based on muka je.

Tapi bila masa berlalu semuanya dah makin menjadi-jadi.


Time sekolah lagi teruk la. Cikgu-cikgu dan ustaz-ustaz sekolah aku hensem hensem kot.

Tapi alhamdulilah time kat U ni dah takde lecturer yang hensem.

Tapi aku till imagine sal cikgu2 and ustaz2 aku dulu.


Tapi aku sedar semua tu hanyalah nafsu semata-mata.

Aku tak leh selama-lamanya camni.

Ya Allah, rabbi yassir wala tu 'assir...

No comments:

Post a Comment