Thursday, 27 December 2012

Mengenali Gay : Ciri Ciri Gay

Camne nak tahu laki ni gay?

Haha aku pun gay. So camne personaliti aku? Ciri-ciri kehidupan aku?




Memang naik nafsu aku tengok gambar kat atas. serius memang taste aku a kalau laki dah kahwin ni.

So antara ciri-ciri gay, maksud aku ciri-ciri aku:

1. Lelaki gay biasanya hensem dan maskulin

Walaupun tak semua gay adalah hensem dan maskulin, tapi kebanyakan adalah begitu. tengok je la kat FB ramai yang dok tayang body macho n muka yang hensem.

Aku hot stuff kat sekolah dan kolej, ko ader? hehe



2. kalau tak hensem atau maskulin, dorang ni biasanya jambu.

Yeah, kebanyakan jambu dan kadang-kadang lembut. Ramai antara diorang ni yang suka KPOP dan sebagainya.



3. Tak semua metroseksual

Tahu tak metroseksual tu ape? Google la sendiri. Tapi ramai yang jaga penampilan.



Gambar Hiasan Sahaja



4. Ramai para ustaz dan orang yang arif tentang ilmu agama yang terjebak

Nape dorang ni boleh terjebak. Ini semua kerna adalah nafsu. Iman kitorang lemah. Tak kiralah walau tinggi macam mana pun ilmu agama, tapikalau iman lemah nak buat camne kan?


Tapi orang yang normal senang la, kalau iman tu lemah boleh je kahwin kalau dah tak tahan ngan pompuan kan?

5. Gay pandai cover

Kalau korang tengok aku, mesti tak sangka aku gay punye!



Kalau gay plak nampaknya memang kena tahan la. 

Cabaran yang paling besar bagi gay, bukan bisex, ialah bila nak kahwin. Boleh tak imagine camne nak kahwin kalau takde langsung nafsu kat isteri?

Ok, tentang 4 ciri kat atas tu, semua ada pada aku kecuali nombor 2. Aku tak lembut dan serius taste aku bukan pada lelaki lembut.



Kepada insan-insan normal kat luar sana, bersyukurlah dengan kurnian naluri normal yang ada pada anda. Kami yang 'OKU' ni cuba sampai nak bunuh diri untuk mendapatkan naluri seperti anda. 



Kami tidak pinta untuk jadi begini, walaupun ada sesetengah yang jadi gay lepas putus ngan awex, dan itu adalah tindakan yang paling bodoh kat dunia.



Media plak asyik dok tayang Allah laknat golongan gay and lesbian. Kitorang semua dah tahu benda tu. Cuma kitorang nak tahu, camne nak mengatasi nafsu yang kitorang tak hingin ni?



Kitorang adalah golongan yang mulia sebabkorang semua adalah golongan yang mulia.

Dan ingatlah bahaa hanya Allah yang boleh memuliakan sesuatu kaum itu.

Untunglar ada naluri normal....


Tuesday, 4 December 2012

Big Plans For Gay Insaf Within Tne Next 5 Years

Nampaknya tak sampai sebulan lagi tahun 2012 akan habis dan tahun baru 2013 dah start.

And this means that masanya ah semakin suntuk.


Ajalkupun dah makin dekat.

Tapi tu la aku rasa macam boleh hidup lagi lama je.

Untuk bulan ni aku plan nak:


  • mantapkan hafazan aku
  • cuba belajar jadi suami mithali
  • tak mengelamun pasal seks lagi
Aku rasa aku tahu kenapa perasaan gay aku makin bertambah. Sebabnya aku selalu berfantasi. Aku rasa tiap saat tiap minit dalam hidup aku hanyalah berfikir tentang seks.

Even ketika solat sekalipun.

Astaghfirullah!!


Okay plan aku untuk 5 tahun mendatang:

2014- Perasaan nafsu berahi kat wanita

2015- Cari the right awexs

2016- Having fun with awex, forgetting all the facts that i'm gay

2017-more serious in relationship

2014- got engaged and married


Cewah cam senang jer!

Anyway aku akan cuba yang terbaik. Insha Allah!

Bila Gay Jatuh Cinta..

Seingat aku dari kecik lagi aku dah minat kat laki.

Tapi time takde la imaginasi pasal seks lagi.


Time tu aku cuma minat tengok lagi yang muka dia hensem.

Just based on muka je.

Tapi bila masa berlalu semuanya dah makin menjadi-jadi.


Time sekolah lagi teruk la. Cikgu-cikgu dan ustaz-ustaz sekolah aku hensem hensem kot.

Tapi alhamdulilah time kat U ni dah takde lecturer yang hensem.

Tapi aku till imagine sal cikgu2 and ustaz2 aku dulu.


Tapi aku sedar semua tu hanyalah nafsu semata-mata.

Aku tak leh selama-lamanya camni.

Ya Allah, rabbi yassir wala tu 'assir...